pas


RÉPONSE REGARD - STAROSTLIVOSŤ O OČI

(Očné kontúry sú tým miestom, ktoré o nás najskôr prezradí únavu (opuchmi, tmavými kruhmi, padajúcimi viečkami), stres (mykaním očí) a prejavy starnutia (mimickými linkami, vráskami a ochabnutou pleťou). Je to preto, lebo pleť očných kontúr je obzvlášť jemná, obsahuje len malý počet mazových žliaz (preto nemá hydrolipidovú vrstvu), a pritom je táto pleť veľmi namáhaná – veď denne žmurkneme približne 10.000-krát. Toto vedie k špecifickým problémom v okolí očí: k tmavým kruhom (v dôsledku slabej cirkulácie krvi a lokálnemu poškodeniu lymfatického systému), opuchom (akumulácia vody a tuku v ochabnutej pleti), mimickým linkám (keď sa usmievame, vytvárajú sa nám vrásky v okolí očí), a napokon k opuchnutým viečkam (ako dôsledok malého počtu podporných vlákien)


Produkty


RÉPONSE DENSITÉ - KOZMETICKÝ ARCHITEKT PLETI PO 40-TKE

poskytuje pleti cielený hĺbkový efekt prostredníctvom všetkých produktov línie.Bohaté a husté na dotyk, spevňujúce textúry produktov sú bohatým zdrojom antioxidantov, ktoré bránia vplyvu voľných radikálov, pričom pleť vyhladzujú a zlepšujú jej pružnosť. Rad cielených produktov udrží ženy po 45-ke krásne v každej situácii, aj v období menopauzy. Menopauza so sebou prináša výrazné zmeny. Charakterizuje ju hormonálna nerovnováha, ktorá má svoj vplyv na pleť. Tá má tendenciu sa stenčovať, je ochabnutá a ľahko sa vysušuje. MATIS Réponse Densité ponúka pleti efektívnu ochranu pred dôsledkami menopauzy.


pas_kaviar


THE CAVIAR LINE - VARIÁCIE KAVIÁRU

...Kde bolo, tam bolo, v krajine luxusnej kozmetiky. Nová kaviárová línia MATIS sa prezentuje v úzkych baleniach s rafinovaným štýlom, pričom bude zastávať špeciálnu pozíciu v rámci ponuky MATIS. Línia sa skladá zo šiestich produktov, ktoré vytvárajú jednoduchý a prepracovaný rituál starostlivosti. Prípravky predstavujú 360-stupňové omladzujúce riešenia a všetky sa opierajú o rovnakú vzácnu aktívnu zložku: francúzsky kaviár.  Srdcom línie je nový omladzujúci koncentrát THE SERUM, vzácny elixír s obsahom KAVIÁRU, cenných olejov, ako aj výživných minerálov, protivráskových a spevňujúcich aktívnych látok. 


Pas-corrective


RÉPONSE CORRECTIVE - špeciálna línia na korekciu vrások

Už od roku 2006 pomáha línia Réponse Corrective ženám osviežiť ich vzhľad a vymazať z tváre známky únavy, ako aj zredukovať negatívny vzhľad, ktorý dodáva tvári výraz prísnosti. V roku 2020 Matis predstavuje líniu v modernejšej a efektívnejšej podobe, pričom prípravky tiež charakterizuje nová vôňa.

  • UVOĽŇUJE TVÁROVÉ SVALY
  • VYPĹŇA A VYHLADZUJE VRÁSKY
  • OBNOVUJE KONTÚRY TVÁRE
  • DODÁVA OBJEM & HYDRATUJE